Principal

Des de el CEIP de Pràctiques vos volem donar a conèixer alguns dels projectes, programes i protocols que s'estan duent a terme des de fan uns anys i durant aquest curs 2019-20 al nostre centre per tal de treballar de manera coordinada amb altres institucions educatives, atendre les necessitats dels nostres alumnes i facilitar el procés d'ensenyament-aprenentatge.

PROJECTE DE CONVIVÈNCIA, TUTORIA I DETECCIÓ D'ASSETJAMENT ESCOLAR

PROGRAMA DE DETECCIÓ D'ALTES CAPACITATS

PROJECTE LLEGIM EN PARELLA

PROGRAMA DE DETECCIÓ DE NECESSITATS EDUCATIVES

PLA D'EMERGÈNCIES

 

 

 

PATI

 

 

 

Benvolgudes famílies:

 vos volem informar que el centre en col·laboració amb l'AMIPA Annexa Magisteri està organitzant una segona jornada de millora de pati del centre.

Ara fa quasi dos cursos que es va organitzar una primera, i gràcies a la col·laboració de les famílies del centre (mares i pares), es varen poder pintar diferents jocs de pati tant a la zona de joc d'infantil com de primària. Aquests jocs necessiten esser repintats, ja que els alumnes del centre (a través de la reunió de delegats) ens demanem que els fan servir i de fet els  mateixos alumnes d'algunes aules han creat el material complementari per poder jugar-hi.

Per això, hem pensat organitzar aquesta segon jornada de MILLORA DE PATI pel proper divendres 22 de novembre, a partir de les 15:30. Necessitam la col·laboració de les famílies (mares, pares, padrins, padrines, ...) que puguin venir a ajudar-nos amb les activitats que volem fer:

1.- Repintar els jocs del trispol (del pati d'infantil i de primària)

2.- Si hi ha voluntaris que s'apuntin poder fer una cuineta (semblant a la imatge del cartell que s'adjunta) pels alumnes d'infantil i una altra per primària, per tal de facilitar el joc simbòlic.

Per apuntar-vos ens podeu enviar un correu electrònic al centre indicant NOM- TRAM HORARI-ACTIVITAT AMB LA QUE PODEU COL·LABORAR-MATERIAL QUE PODEU APORTAR-Si necessitau fer ús del servei de guarderia (que organitzarà l'AMIPA) o també ens podeu posar tota aquesta informació als full que trobareu als dos suros del centre (zona d'entrada al centre al suro d'educació infantil i al suro d'educació primària al porxo de la part del pati, o bé davora de la porta del menjador).

VOS ANIMAM A COL·LABORAR PER TAL QUE ELS ALUMNES PUGUIN DISFRUTAR DELS JOCS QUE FAN SERVIR EN EL TEMPS DE PATI.

MOLTES GRÀCIES PER ENDAVANT.

VOS ESPERAM.

Vos volem informar que a partir del dimarts 5 de NOVEMBRE començen les activitats de l'IME.

Aquí teniu la oferta de les tres activitats que s'oferiran aquest curs al nostre centre, per si vos interessa practicar-les, encara sou a temps d'apuntar-vos.
 
 
                BÀSQUET                                        HANDBOL                                 FUTBOL
 

  basquet 

 

  

 

handbol

futbol

 
 
                      
 

 
 
 
ciberexpert
 
 
 
Benvolgudes famílies,
vos volem informar que l'AMIPA Annexa Magisteri en coordinació amb el centre ha organitzat amb el Servei de Policia Nacional una xerrada per a mares i pares del centre aprofitant que els alumnes de 6è i 5è també rebran unes xerrades durant el matí.
La xerrada es farà el dijous 14 de novembre a les 19 hores a l'aula multiusos del segon pis.
Si estau interessats vos heu d'inscriure a l'adreça de correu de l'amipa (amipa.annexa.magisteri@gmail.com)

VOS RECOMENAM QUE VOS APUNTEU, ES UNA XERRADA MOLT INTERESSANT OBERTA A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE.

 

 

 

Benvolgudes famílies vos volem fer partíceps de la informació que ens ha anat arribant durant aquests mesos d'estiu sobre la construcció del menjador escolar per un centre educatiu a Kènia a partir de l'aportació que es va recollir gràcies a les aportacions de les famílies i personal del nostre centre.
 
Les obres es varen iniciar el mes de juliol. Vos feim arribar algunes fotos de com s'han anat realitzant les obres.
 
Vos anirem informant de nous canvis i de la possible inaguració durant aquest curs.
 
VOS VOLEM AGRAIR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I LES VOSTRES APORTACIONS PER FER REALITAT UN PROJECTE COM AQUEST. 

 

Aqui teniu algunes FOTOS de com va el projecte!!!

est ceip

EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r-2n

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 3r-4t

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 5è-6è

 

AQUI PODREU VEURE EL PROFESSORAT DEL CENTRE DEL CURS 2018-19